Про компанію

МПЗ «Легко» входить до четвірки найбільш високотехнологічних підприємств Європи

Миронівський МПЗ «Легко» – це сучасне та найбільше вітчизняне підприємство з виготовлення м’ясних продуктів, яке призначене для комплексної переробки курячого м’яса з подальшим формуванням м’ясних
виробів. Виробництво входить до четвірки найбільш високотехнологічних підприємств Європи та не має аналогів на пострадянському просторі

Підприємство МПЗ «Легко» понад 15 років на ринку України.

Наша продукція експортується
за кордон в такі країни як:

Нідерланди, Словаччина, Швейцарія, Великобританія, Республіка Молдова, Грузія, ПАР, ОАЕ, КСА, Марокко

5 технологічних ліній щоденно виготовляють:

60
тонн продукції
25%
охолодженої продукції
75%
заморожених продуктів
10%
продукції експортується
в понад 20 країн світу

Для виробництва харчових продуктів першорядне значення мають вимоги до якості та безпеки. Тому на нашому підприємстві була впроваджена система управління якістю та безпекою харчових продуктів відповідно
до стандартів.

 

Індустріальна кухня

Інноваційний простір в Кулінарному центрі МХП

 

Готові страви «Легко!» виготовляються на Індустріальній кухні МХП.

Це не тільки професійна кухня з новітнім обладнанням, унікальною дизайнерською виробничою лінією та досвідченими кухарями, це дивовижна професійна кухня, перетворена на фабрику.

Виробництво страв ресторанного рівня – саме те, що вирізняє Індустріальну Кухню з-поміж інших.

Сучасне обладнання дозволяє нашим фахівцям втілювати свої найкращі ідеї.

За допомогою потужного автоклава проводиться пастеризація або стерилізація продукції, в залежності від її типу. Унікальні котли, розроблені українськими інженерами, працюють в гарячому режимі, а у новітніх шокових установках пришвидшується охолодження продукції. Зіркою Індустріальної Кухні є інноваційна система Hiperbaric, яка дозволяє паскалізувати продукти під високим тиском.

Пакувальний цех Індустріальної Кухні має у своєму розпорядженні два високопродуктивні трейсилери Multivac та Ulma для пакування харчових продуктів. Ми одні з перших, хто застосував систему пакування SKIN для готових страв.

Все це робить страви, вироблені у нас, унікальними, практичними, безпечними та зручнішими для наших клієнтів!

 

Унікальна технологія HPP

High Pressure Processing

 

Першими в Україні ми впровадили використання новітньої технології обробки під високим тиском продуктів (HPP), яка є унікальною не тільки для України, а й для східної частини Європи.

При використанні обладнання Hiperbaric продукт паскалізується надвисоким тиском.

Такий вид паскалізації дозволяє збільшити строк придатності продукту без консервантів, хімічних добавок чи інших шкідливих речовин. Таким чином, саме з Індустріальної Кухні на стіл нашого споживача потрапляють кращі страви в Україні, а провідні інновації роблять справжній прорив в RtE індустрії – готових до споживання страв.

 

Наші сертифікати якості та
безпеки харчових продуктів